Beter zicht met heldere Xenon, LED, High Power LED en DRL LED autoverlichting!

Algemene voorwaarden


Hieronder de inbouw voorwaarden van TopXenon:

TopXenon geeft 6 maanden garantie op de ingebouwde Xenon- en Cree LED sets en 1 jaar garantie op de Pro Canbus Xenon set. Op overige inbouw, zoals LED stadslicht, LED interieurverlichting, LED kentekenverlichting, LED achteruitrijverlichting, LED knipperlichten of LED-dagrijverlichting zit 6 maanden garantie. De genoemde garantie is geldig voor zowel de Xenon, Cree LED en LED producten, als de inbouw hiervan, mits deze producten niet door anderen dan TopXenon zijn gedemonteerd, gerepareerd, ofwel zijn veranderd, vervangen, verwaarloosd, of door aanrijding defect zijn gegaan. Op de Pro Canbus Xenon set zit 1 jaar garantie. 

Uiteraard monteert TopXenon de producten zorgvuldig in uw voertuig. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele gevolgschade aan uw voertuig door de door ons gemonteerde producten. Indien de gemonteerde producten binnen de garantietermijn defect gaan, vervangen wij dit kosteloos op onze locatie in Amersfoort. 

Om aanspraak te kunnen maken op garantie, dient u ons het verkregen garantieformulier te tonen. Indien een product na inbouw niet naar wens blijkt te zijn, kan dit product op vertoon van het garantieformulier binnen 14 dagen worden omgeruild voor een ander product van gelijke waarde. Aan eventuele uit- en inbouw van omgeruilde producten zijn extra kosten verbonden. Wij geven geen geld terug op gebruikte producten. Op gratis verkregen producten zit geen garantie!