Beter zicht met heldere Xenon, LED, High Power LED en DRL LED autoverlichting!

Autoverlichting-specialist TopXenon uit Amersfoort stelt het zeer op prijs als u hier uw recensie wilt toevoegen.

 

 


Natuurlijk kunt u uw recensie ook hier op onze website achterlaten.

Recensies

51 berichten op 11 pagina's
Michel Van druten
29-11-23 21:47:09
Zeer tevreden over de power led lampen in mijn ford custom , zeer snel en netjes ingebouwd plus géén enkele fout melding . Zeker een aanrader
Vicente Rodriguez Salazar
27-11-23 01:19:42
Zaterdag 25 november 2023 bij Stefan langs geweest om led verlichting (dim licht en voorste mistlampen, groot licht was niet nodig omdat dat bij mijn auto dezelfde lamp is als het dimlicht) in te bouwen in mijn Lexus. De service was uitstekend en de led-lampen waren binnen no-time zeer vakkundig ingebouwd. Je kan merken dat Stefan een echte kenner is dat siert hem echt. Tijdens het inbouwen was al een groot verschil te zien met de standaard xenon lampen die er in zaten. Later op de avond was ik nog naar Duitsland geweest en wat een verschil zeg qua lichtopbrengst op die duistere Duitse Autobahn, echt een hele vooruitgang. Stefan werkt erg netjes en is zeer klantvriendelijk. Na het inbouwen tevens een garantie bewijs ontvangen. Topxenon is een echte aanrader! Muy, muy bien servicio, muchas gracias Estefan!
Henk Wezenberg
11-11-23 17:18:47
Vandaag 11 november 2024 twee high powerleds, achteruitrijled en interieurled gemonteerd door Stephan. Binnen no time zeer vakkundig gemonteerd met daarbij duidelijke uitleg. Binnenkort nog terug voor de richtingaanwijzers. Zeer tevreden over het mailverkeer, ontvangst en montage. En over de koffie is geen woord gelogen, heerlijk!!
Stephan dank je wel!
Peter Mulder
25-03-23 12:46:42
Top service aanrader heeft er veel verstand van hier moet je zijn voor je verlichting top Stefan ga zo door aanrader!!!
Rob B
23-02-23 17:24:07
Vandaag ledverlichtinglampen laten plaatsen . Snel ,vakkundig en netjes. Het was zo gepiept , ben er erg blij mee.Goede service en lekkere koffie.
Tonen: 5  10   20

 


Like ons op Facebook!