Beter zicht met heldere Xenon, LED, High Power LED en DRL LED autoverlichting!

Autoverlichting-specialist TopXenon uit Amersfoort stelt het zeer op prijs als u hier uw recensie wilt toevoegen.

 

 


Natuurlijk kunt u uw recensie ook hier op onze website achterlaten.

Recensies

46 berichten op 10 pagina's
Tom van Moerkerk
28-12-22 10:57:01
Super inbouwservice
Werkt netjes en denkt mee. Helemaal top. De koffie was ook lekker!
Erwin
25-08-22 20:21:12
Vandaag Cree-LED laten inbouwen door TopXenon, zowel in het interieur als het exterieur van mijn auto. Eigenaar Stefan deed dit op vakkundige wijze. Wensen die ik ter plaatse aan hem doorgaf, werden direct ten uitvoer gebracht (bijvoorbeeld vervangen van de follow-me-home verlichting in de spiegels door LED). De koplampen en mistlampen vóór lieten bij daglicht al een enorm verschil zien, ik ben benieuwd naar de lichtopbrengst 's nachts! Voordeel van TopXenon is dat het bedrijf niet in een duur bedrijfspand zit; gewoon in een garagebox achter het woonhuis. En dat merk je in de prijs, top! Stefan, dank je wel voor de professionele inbouw, de koffie en het gezellige gesprek!
Roy Klaassen
01-11-21 10:20:03
Aangezien de dealer mij niet kon helpen heb ik contact opgenomen met Stefan. Ik kon dezelfde week nog langskomen, ook zaterdagochtend was geen enkel probleem. Na een vriendelijke ontvangst heeft hij mijn Kia Rio voorzien van LED verlichting (ook interieur). Voordat ik het wist kon ik weer vertrekken en alles werkt perfect, wat een verschil met de oude verlichting! Ik kan niets anders zeggen dan top service voor een hele goede prijs!!!
Paul B
14-08-21 22:18:27
Vandaag Cree Leds laten inbouwen in mn ford focus (st-Line 2018) door Stefan, snel en vakkundig geholpen en alles werd netjes afgesteld. Ziet er super strak uit, heel blij mee en raad het iedereen aan. Bedankt Stefan.
René de Jong
16-01-21 16:29:39
Vandaag Cree in de Kona Electric laten zetten. Wederom vakkundig, snel en prima prijs. Advies, ga zelf niet lopen hobby prutsen. Hier kunnen ze het veel beter!
Tonen: 5  10   20

 


Like ons op Facebook!