Beter zicht met heldere Xenon, LED, High Power LED en DRL LED autoverlichting!

Autoverlichting-specialist TopXenon uit Amersfoort stelt het zeer op prijs als u hier uw recensie wilt toevoegen.

 

 


Natuurlijk kunt u uw recensie ook hier op onze website achterlaten.

Recensies

44 berichten op 5 pagina's
Roy Klaassen
01-11-21 10:20:03
Aangezien de dealer mij niet kon helpen heb ik contact opgenomen met Stefan. Ik kon dezelfde week nog langskomen, ook zaterdagochtend was geen enkel probleem. Na een vriendelijke ontvangst heeft hij mijn Kia Rio voorzien van LED verlichting (ook interieur). Voordat ik het wist kon ik weer vertrekken en alles werkt perfect, wat een verschil met de oude verlichting! Ik kan niets anders zeggen dan top service voor een hele goede prijs!!!
Paul B
14-08-21 22:18:27
Vandaag Cree Leds laten inbouwen in mn ford focus (st-Line 2018) door Stefan, snel en vakkundig geholpen en alles werd netjes afgesteld. Ziet er super strak uit, heel blij mee en raad het iedereen aan. Bedankt Stefan.
René de Jong
16-01-21 16:29:39
Vandaag Cree in de Kona Electric laten zetten. Wederom vakkundig, snel en prima prijs. Advies, ga zelf niet lopen hobby prutsen. Hier kunnen ze het veel beter!
Siebrand Postma
13-01-21 20:17:55
Vandaag woensdag 13 januari contact gehad met Stefan voor Led dim + grootlicht voor Volvo XC60 uit 2014.

Kon ‘s middags al om 15.00 uur terecht !

Kan niet anders zeggen dat het resultaat verbluffend is !! Wat een extra licht , vergeleken met mijn oude halogeen licht, ook totaal geen storingen in boordcomputer van de auto.

Alle functies van auto blijven behouden, tunnel detectie, automatisch groot licht etc.....

Kwaliteit kan ik nog niet beoordelen , maar met een jaar garantie ben ik daar niet bang voor.

Ga zo door Stefan, Zou zeggen allemaal naar Topxenon voor TOP- LED !!


Groeten ,

Siebrand
Hans Hans Rademaker
13-01-21 04:52:47
Ik heb mijn hallogeen verlichting in/extern laten vervangen door Cree LED verlichting wat is dit een enorm verschil in positieve zin. Stefan beschikt over de juiste skills en doet zijn werk met veel plezier. Topxenon is een prima bedrijf flexibel en klantvriendelijk waar ik graag nog is terug kom !!!
Hans Harteman
12-12-20 07:46:47
Inderdaad, Henk zegt het ook al maar alle positieve reacties kan ik beamen. Gisteren op bezoek geweest bij Stefan en kundig en zeer snel geholpen incl. de lekkere koffie. Na mijn neus ergens anders gestoten te hebben hier tot volle tevredenhuis te woord gestaan en geholpen.
Was met een half uur weer weg met uitstekende Cree LED verlichting.
Deze kon ik vanmorgen om half 5 uur prima testen.
Vergeleken met de H4 lampen heb ik nu een zee van licht en eerlijk gezegd voor minder euro's dan ik dacht.
Henk van der Wal
02-05-20 12:09:53
Alle positieve recenties op de website kan ik bevestigen. Vriendelijke ontvangst met een bak lekkere koffie en voor ik het wist waren alle halogeen lampen aan de voorzijde vervangen door LED. Geen foutmeldingen, alles in één keer goed gemonteerd en mooie heldere kleur (6000k)
Zeer redelijke prijzen en "vakkundigheid" is het woord dat het beste bij Topxenon past met als gedeelde eerste plaats "klantvriendelijk".­
Wouter de Pierre
09-12-19 22:57:26
Stephan is een zeer klantvriendelijke man die verstand van zake heeft en op een perfecte manier alles monteert. Ik ben diverse keren bij hem geweest en was zeer tevreden over zijn werkwijze en kwaliteit! Zeker een aanrader!
Jan Jan Kerssies
08-12-19 17:49:38
Stefan heeft mij zeer goed geholpen. Wat 2 garages niet voor elkaar kregen, heeft hij perfect voor elkaar gekregen. Xenon lampen staan er weer prima bij. Bedankt Stefan.
Daatselaar
22-09-19 13:46:18
Voor de 3e keer bij deze vriendelijke heer mijn auto laten voorzien van andere lampen. Dit keer geen xenon verlichting maar led verlichting! Super blij mee, top gedaan en de koffie was weer heerlijk:) Tot volgende keer! Gr Erik Daatselaar
Tonen: 5  10   20

 


Like ons op Facebook!